Hvidløg og Vin

Indkøbskurv

Antal: 0

I alt: kr 0.00

Sættehvidløg

Du kan sagtens dyrke dine egne hvidløg i haven eller i dit drivhus. Ja selv i krukker eller altankasser kan man få succes med at plante hvidløg.

Her finder du vores sortiment af sættehvidløg, det vil sige hvidløg som er sortsrene og sygdomskontrollerede. Alle hvidløgene er desuden økologisk dyrkede.

Der findes over 500 forskellige hvidløgssorter rundt om i verden, langt fra alle er velegnede til dyrkning i Danmark. For at få succes med hvidløgsdyrkning i din have er det vigtigt at plante den rigtige sort på det rigtige tidspunkt.

Sættehvidløgene til efterårsplantning er nu til salg, MEN på grund af for stort arbejdspres har jeg måttet tage sættehvidløgene væk fra netbutikken. Jeg har i stedet lavet en aftale med PLANTESKOLERINGEN Home & Garden, som vil forhandle vores sættehvidløg i deres 30 planteskoler, som ligger fordelt over hele landet. Du kan finde nærmeste planteskole her https://www.homeandgarden.dk

Du kan stadig komme og købe sættehvidløg i vores gårdbutik, ligesom vi er med på FOOD Festival i Århus 1.-3. september https://foodfestival.dk , til Åbent Landbrug på Tvedemose Champignon https://tvedemose.dk  d 17. september og på Bondens Marked på Gisselfeld d 30 september- 1. oktober https://gisselfeld-kloster.dk  hvor sættehvidløgene osse er til at købe

Følg med på vores Facebookside : Hvidløg & Vin, der bliver sæsonstarten annonceret sammen med en masse andre hvidløgsnyheder.

Læs mere om hver sort nedenfor

5 sorter af sættehvidløg

Vi sælger i år ikke sættehvidløg i vores netbutik - arbejdspresset blev for stort med alle de små pakker her i vores højsæson.

Men I skal ikke snydes - vi har lavet et samarbejde med Planteskoleringen Home & Garden, som forhandler vores hvidløg  i 30 planteskoler landet over. Du kan stadig komme i vores gårdbutik og købe sættehvidløg ligesom vi har dem med til Åbent Landbrug på Tvedemose Champignon ved Tappernøje d 17. september og på Bondens Marked på Gisselfeld d 30. september. Vi håber på jeres forståelse

Fra tidlig til sene sorter, i alt 10-15 hvidløg med ca 100 – 125 fed ialt pakket i poser med dyrkningsvejledning.

Germidour, Thermidrome, Messidrome, Therador og Vigor, se beskrivelse af de enkelte sorter ovenfor –  test de forskellige sorter og se hvilken sort der passer bedst til jorden og klimaet i din have.

 

220,- kr

UDSOLGT

Til Top ▲