Hvidløg og Vin

Om os

Når man kigger på en humlebi, dens vinger og dens tunge krop, så siger beregninger at det er en teknisk umulighed at den kan flyve ...

Vores virksomhed er som humlebien. Eksperter ville have bortdømt os som en levedygtig virksomhed, hvis de kiggede på vores forudsætninger.

- Et landbrug på 12 hektar

- En firlænget stråtækt ejendom

- 2 idealister med økologi som forudsætning som sammenholdt med vores ideer er

- at skabe et hvidløgsgartneri, som kan brødføde hele familien

- og skabe liv på vores lille gård

Over 20 år efter den spæde opstart af vores virksomhed flyver vi stadig – ligesom humlebien.

Om vores Baggrund

Peter Lei er uddannet gartneritekniker

Lotte Ravn Lei er uddannet agronom

I 1992 startede vi hvidløgsproduktion op på vores gård.

I 1996 startede vi import af økologiske hvidløg og pakkeri

I 1999 startede vi vinimport.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Bedriften har modtaget Økologisk Areal tilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskudet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljøet og biodiversitet.

Tilskudet har medført, at bedriften har været i stand til at opretholde en økologisk jordbrugsproduktion på bedriftens landbrugsarealer og sælge økologisk producerede fødevarer.

Til Top ▲