Hvidløg og Vin

Netop nu

Efterårsferie hos os har altid været en travl tid. Det er nemlig der vi som oftest planter hvidløg. Før plantning opstår der som regel en del spørgsmål - hvilken sort skal jeg vælge ? hvornår er det optimale tidspunkt for plantning ? Kan jeg ikke bare bruge spisehvidløg som sættehvidløg ? hvad skal jeg gøde hvidløgene med ?

Det er altsammen nogle problematikker som vi selv har måttet tage stilling til, så her kommer et bud på svar

Hvidløgsmarker bliver til havre og lucerne og nyt samarbejde opstår.

"Lottes hvidløg" nu i Strøby OG Lille Spjellerup

13. maj 2015Sættehvidløg

Tiden for forårsplantning af almindelige hvidløg er ovre, man får simpelthen for lidt ud af at plante nu. Vent hellere til efteråret, hvor vi igen får de gode sorter til dyrkning her i Danmark. MEN det er stadig tid til SNITHVIDLØG.

1. maj 2015Hvidløgskalender

En kunde har spurgt mig om ikke jeg kunne lave en oversigt over hvidløgsåret - god ide. Så her kommer en lille årskalender

JANUAR der er stadig danske hvidløg

FEBRUAR forårssorter af hvidløg kan plantes i drivhus og vindueskarm

MARTS forårssorter af hvidløg plantes på friland så snart vejret tillader det

Den 20. april får vi besøg af en af vores dygtige vinleverandører. Jean Luc og Anne Marie Isnard fra Domaine Solence lægger vejen forbi Lille Spjellerup, og de har indvilliget i at stille op til en vinsmagning. Så kig forbi vores pakkerum og lager mandag aften, og udnyt den unikke mulighed for at møde menneskene bag vinen. Vi åbner Solences fulde sortiment og byder indenfor til smagning og snak.

Til Top ▲