Hvidløg og Vin

Indkøbskurv

Antal: 0

I alt: kr 0.00

Sættehvidløg

Du kan sagtens dyrke dine egne hvidløg i haven eller i dit drivhus. Ja selv i krukker eller altankasser kan man få succes med at plante hvidløg.

Her finder du vores sortiment af sættehvidløg, det vil sige hvidløg som er sortsrene og sygdomskontrollerede. Alle hvidløgene er desuden økologisk dyrkede.

Der findes over 500 forskellige hvidløgssorter rundt om i verden, langt fra alle er velegnede til dyrkning i Danmark. For at få succes med hvidløgsdyrkning i din have er det vigtigt at plante den rigtige sort på det rigtige tidspunkt.

Sættehvidløgene til efterårsplantning er til salg fra ca 1. september, dog kun økonomipakkerne, altså med 5 poser sættehvidløg. Så del en fællesbestilling med din nabo eller folk i haveforeningen, OG ønsker du kun en enkelt pose kan du finde vores sættehvidløg hos PLANTESKOLERINGEN Home & Garden, som vil forhandle vores sættehvidløg i deres 30 planteskoler, som ligger fordelt over hele landet. Du kan finde nærmeste planteskole her https://www.homeandgarden.dk

Du kan stadig komme og købe sættehvidløg i vores gårdbutik, det er en god ide lige at ringe i forvejen. Food Festival i Århus kommer vi ikke på i år, vi har ikke ressourcerne til det.

Følg med på vores Facebookside : Hvidløg & Vin, der bliver sæsonstarten annonceret sammen med en masse andre hvidløgsnyheder.

Læs mere om hver sort nedenfor

Sætteløg snithvidløg

Snithvidløg er hvidløgets udgave af forårsløg, en hurtig afgrøde (6 - 10 uger afhængig af temperatur ) som er meget anvendelig i madlavningen. Kan plantes i hold helt frem til august.

Brug den hvor du kan tænke dig et tvist af hvidløg, men med en mere frisk og sprød karakter, som f.eks i salater, suppe, bruschetta, omelet, i burger og pizza.....mulighederne er mange, kan også smørsteges hele eller grilles.

30 - 40 små fed i pose, nok til 3 m række

45,- kr

antal 

Forårspakke - sættehvidløg, snithvidløg og spisehvidløg

Den ultimative forårshvidløgspakke - du får smuk lille spånkurv med 250 gram store spanske økologiske hvidløg lige til at spise

3 forskellige slags hvidløg til at plante : snithvidløg som er den hurtige afgrøde og Therador og Thermidrôme sættehvidløg til sommerens høst. Hvidløgene plantes snarest muligt i marts eller starten af april. Snithvidløg er en hurtig afgrøde og udvikler sig til høstklare snithvidløg på  6 -10 uger afhængig af temperaturen. Den kan plantes i flere hold.

Therador og Thermidrôme er almindelige blødnakkede hvidløg af artiskoktypen, som  ved forårsplantning vil være høstklare i slutningen af juli.

I pakken er der dyrkningsvejledning

 

195,- kr

UDSOLGT

Til Top ▲