Hvidløg og Vin

Indkøbskurv

Antal: 0

I alt: kr 0.00

Vine

Vinene i vores butik er primært franske, men også tyske, fra små selvstændige producenter, som går meget op i deres håndværk. Vi har udvalgt vine, hvor pris og kvalitet følges ad. Du finder derfor ikke store prestigevine i vores sortiment, men oftere vine fra mindre kendte områder. Alle vine er enten økologiske eller biodynamiske, hvilket ikke er et kvalitetsstempel i sig selv, men et udtryk for at producenterne værner om miljø og sundhed. Men den gode smag er selvfølgelig vores vigtigste parameter for overhovedet at importere vinen.

Pure Egiodola 2015

Chateau de Brau

Vins Pays de l’Aude, 13 %                                
Velstruktureret, kraftig vin med antydning af blommer i duft og smag lavet på den ret ukendte sydfranske drue Egiodola.

89,- kr

antal 

Cuvée Meditation 2015

Chateau de Brau, økologisk

Vins de Pays  Cité de Carcasonne 13,5 %
Selv om denne vin kun kan opnå status som landvin skal man ikke lade sig skræmme – man får masser af vin for pengene. Delikat krydret duft i en robust vin og med en smag som lever op til duften. Vinen vil klæde ethvert julebord, og så er den oven i købet dekoreret som til lejligheden  - med en engel på etiketten.

50 % Syrah, 50 % Egiodola.

 

95,- kr

antal 

Grauburgunder 2019, Castel Peter

Selektionswein Pfalz Tyskland, 13,5 %

Grauburgunder er den tyske udgave af Pinot Gris - slægtskabet fornægter sig ikke med toner af nektarin og hyben som de frugtige elementer og havtorn som den syregivende aroma.

95,- kr

antal 

St. Laurent 2013, Castel Peter

Selektioswein Pfalz, 13,5 %

St. Laurent er for mange kendere af østrigsk vin et glædeligt gensyn. St. Laurent er navnet på druen som giver blød, mørk og elegant vin med en fortættet bærsmag. Lagret 12 måneder på gamle egefade. Lavt indhold af garvesyre. Er du til Pinot Noir, bliver du garanteret også fan af den her vin

99,- kr

antal 

Cippus 2011

Domaine Terres de Solence

AOC Côtes du Ventoux,  14 %
Jean Luc Isnard har formået at få det bedste ud af druerne fra hans særegne Ventouxjord og forædlet mosten til en velkomponeret og karakterfuld vin. Vinen er lagret 12 måneder på egefade. 60 % grenache, 20 % carignan, 10 % mouvedre, 10 % syrah.

105,- kr

antal 

Spätburgunder 2014 Castel Peter

Selektionswein Pfalz, 13,5 %

Glem alle dine fordomme om tysk rødvin, vi har fundet en pioner indenfor feltet, som arbejder virkelig seriøst med at udvikle rødvine, som har stor kvalitet, men samtidig har sit eget tyske præg. Kældermester Barbara Hoffmann har blandt andet været i lære i Italien og det har sat et særligt aftryk i Castel Peters vinprofil, dog uden at fornægte det tyske særkende. Fyldig Pinotvin, frisk og letkrydret. 

100 % Spätburgunder

Økologisk

105,- kr

antal 

Jardin Secret 2016 Montirius

Biodynamisk enkeltmarksvin fra legendariske Montirius i Rhônedalen
155,- kr

antal 

"Kvinder og Vin" fra nyttig viden til sund nydelse skrevet af vinkyper Malene Schmidt Hertz og læge Erik Skovenborg

Kvinder tænker ofte vin anderledes end mænd. Kvinder er nysgerrige og vil gerne kende historien bag, der er bare ikke meget faglitteratur om vin, der er skrevet fra kvinde til kvinde. Det har dygtige Malene Scmidt Hertz, Danmarks første kvindelige vinkyper nu gjort op med.

Med bogen her har hun i samarbejde med læge Erik Skovenborg lavet en interessant og overskuelig opslagsbog, som bringer dig rundt om 

Kvinden som vindrikker, Kvinden som vinindkøber, Kvinder, vin og mad, Kvinder i vin og endelig Kvinder, vin og helbred

 

300,- kr

antal 

Til Top ▲