Hvidløg og Vin

Indkøbskurv

Antal: 0

I alt: kr 0.00

Rødvin

Domaine Majelus 2013

Chateau de Brau

Vins de Pays d’Oc 12,5%
En velstruktureret vin uden de store kanter, men med Merlotdruens attraktive letkrydrede frugt. God vin til det hele. 100 % Merlot.             

65,- kr

UDSOLGT

Les Compagnons 2016

Chateau de Brau

Vins Pays d’Oc 13 %
Fuld af frugt men samtidig krydret med en god aromatisk koncentration. God til krydret mad, men også glimrende til en dansk frikadelle. 60 % Cabernet Franc, 40 % Cabernet Sauvignon.

75,- kr

antal 

Cuvée Chateau 2014

Chateau de Brau

AOC Cabardès 12,5 %
Bordeauxdruer dyrket i Middelhavsklima har folkene på Chateau de Brau forvandlet til en herlig vin med saft og kraft og alligevel rundhed og finesse i smagen. Vil udvikle sig de næste par år. God til oksekød, vildt og ost. 40 % Syrah, 30 % Merlot, 30 % Cabernet Sauvignon.

79,- kr

antal 

Pure Cabernet Sauvignon 2011, Domaine de Brau

Vins Pays d’Oc, Frankrig 13 %

En afbalanceret og frisk Cabernet Sauvignon fra Languedocregionen, god dybde i smag og duft med strejf af solbær og urter. Hædret ved Millesime Bio, verdens største vinmesse for økologiske vine

80,- kr

UDSOLGT

Lunar apoge 2018, biodynamisk Syrah

Domaine des Carabiniers

IGP Pays d'Oc 12,5 %

Charmerende vin med en letparfumeret næse i retning af hindbær og lette krydderier. Fint afbalanceret i smagen, som gør den til et venligt og behageligt bekendtskab. Passer godt til grillede grøntsager, lam og lyst kød

Demetercertificeret

100 % Syrah

85,- kr

antal 

Pure Egiodola 2012

Chateau de Brau

Vins Pays de l’Aude, 13 %                                
Velstruktureret, kraftig vin med antydning af blommer i duft og smag lavet på den ret ukendte sydfranske drue Egiodola.

89,- kr

antal 

Pure Syrah 2012/2013

Chateau de Brau

Vins Pays de l’Aude, 13 %
Indsmigrende, krydret duft. Skøn vin med en rund, blød og alligevel intens smag.    

89,- kr

antal 

Pure Fer Servadou 2012

Chateau de Brau

Vins Pays de l’Aude, 13 %                                
Lavet på den ret ukendte drue Fer Servadou, som er speciel for Sydvestfrankrig, dog mener man at den er i familie med den mere kendte Malbecdrue, som er fremherskende i Argentina.
Indtagende krydret, blomsteragtig duft, rund og kompleks vin.

89,- kr

antal 

Pure Cabernet Franc 2012, Domaine de Brau

Vins Pays d'Oc IGP, Frankrig 12,5 %

Ualmindelig vellykket vin med masser af frugt, krydret kompleksitet og en friskhed som gør vinen til fornøjelig lettilgængelig mundfuld.

Sommelier Wine Awards giver vinen bronzemedalje og Decanter fremhæver vinen som en "must-try"

Lavet på 100 % Cabernet Franc, en drue som oftest indgår i blandinger i Bordeauxvine. Druen er værdsat for at tilføre finesse, aroma og kompleksitet

89,- kr

antal 

Pure Pinot Noir 2016

Chateau de Brau

Vins de Pays d’Oc 12,5 %                                
Noter af kirsebær i en fyldig og alligevel let vin med lavt indhold af garvesyre. Vine af Pinot Noirdruen siges at have det højeste indhold af antioxidanter. Bør nydes ved 15-17 grader. God som ledsager til fjerkræ, fasan, lyst kød og milde oste.

95,- kr

UDSOLGT

Lunar apoge 2018,biodynamisk Côtes du Rhône

Lunar apoge 2014 Domaine des Carabiniers

AOP Côtes du Rhône 13 %

Gæringen som sker på basis af naturlig gær fra drueskallerne, styres ved nedkøling for at bevare frugten. Det giver en blød rund og på samme tid nuanceret vin. God duft og fyldig eftersmag. En god repræsentant for Rhônedistriktet. 50 % grenache, 30 % syrah, 10 % cinsault, 10 % mouvedre

Demetercertificeret

95,- kr

antal 

Trois Peres 2014

Domaine Solence 

Anne Marie og Jean Luc Isnard har i sandhed bygget deres vingård op fra grunden - fra bar mark til vineri med kælder, lager og deres fantastiske nye butik, alt har de selv stået bag. Markerne overtog de fra Jean Lucs forældre, men de har undergået en transformation gennem årene, nye sorter er plantet og de fremstår nu i god drift og giver druer til raffinerede og kraftfulde vine. 

Trois Peres 2014 udtrykker efter Jean Lucs mening virkelig terroiret syd for Ventouxbjerget og er hans hjertebarn. Den dygtige ønolog har skabt en rund, nuanceret og raffineret vin, som er rigtig god til den danske vintermad.

AOP Côtes du Ventoux, 13,5 %
 70 % grenache, 20 % carignan, 10 % mouvedre.

95,- kr

antal 

Cuvée Exquise 2015

Chateau de Brau

AOC Cabardès 13,5 %
Lagring på egefad har givet vinen struktur så den fremkommer afbalanceret  med solbær og vanille i både duft og smag. Kan drikkes nu men vil udvikle sig de næste 5 år. God til dyrekød, fuglevildt og oksekød. 30 % Merlot, 30 % Grenache, 20 % Syrah, 20 % Cabernet Sauvignon.

95,- kr

antal 

Cuvée Meditation 2015

Chateau de Brau

Vins de Pays  Cité de Carcasonne 13,5 %
Selv om denne vin kun kan opnå status som landvin skal man ikke lade sig skræmme – man får masser af vin for pengene. Delikat krydret duft i en robust vin og med en smag som lever op til duften. Vinen vil klæde ethvert julebord, og så er den oven i købet dekoreret som til lejligheden  - med en engel på etiketten.

50 % Syrah, 50 % Egiodola.

 

95,- kr

antal 

Pure Petit Verdot 2012

Chateau de Brau

Vin de France, 13 %

Klassevin mørk, fyldig blød og samtidig frisk - elegant lavet på Bordeauxdruen Petit Verdot, som er kendt for at tilføre vinen finesse, fylde og dybde. På den franske vestkyst kan druen have svært ved at modne, men i det varme og mere tørre klima nær Middelhavet er det ikke så problematisk. Druen er ikke anerkendt i regionen, hvor Chateau de Brau ligger, og vinen får derfor, trods sin kvalitet, kun status som Vin de France. Meget lille produktion

95,- kr

antal 

Spätburgunder 2014 Castel Peter

Selektionswein Pfalz, 13,5 %

Glem alle dine fordomme om tysk rødvin, vi har fundet en pioner indenfor feltet, som arbejder virkelig seriøst med at udvikle rødvine, som har stor kvalitet, men samtidig har sit eget tyske præg. Kældermester Barbara Hoffmann har blandt andet været i lære i Italien og det har sat et særligt aftryk i Castel Peters vinprofil, dog uden at fornægte det tyske særkende. Fyldig Pinotvin, frisk og letkrydret. 

100 % Spätburgunder

99,- kr

antal 

St. Laurent 2013, Castel Peter

Selektioswein Pfalz, 13,5 %

St. Laurent er for mange kendere af østrigsk vin et glædeligt gensyn. St. Laurent er navnet på druen som giver blød, mørk og elegant vin med en fortættet bærsmag. Lagret 12 måneder på gamle egefade. Lavt indhold af garvesyre. Er du til Pinot Noir, bliver du garanteret også fan af den her vin

99,- kr

antal 

Cippus 2011

Domaine Terres de Solence

AOC Côtes du Ventoux,  14 %
Jean Luc Isnard har formået at få det bedste ud af druerne fra hans særegne Ventouxjord og forædlet mosten til en velkomponeret og karakterfuld vin. Vinen er lagret 12 måneder på egefade. 60 % grenache, 20 % carignan, 10 % mouvedre, 10 % syrah.

105,- kr

antal 

Le Suc 2012 Chateau de Brau

Chateau de Brau

AOC Cabardes
Le Suc – det bedste af det bedste. Velkomponeret vin med koncentreret duft og saftig fylde. Syrah og Cabernet.

Suc betyder egentlig plantesaft, her i meningen essensen/koncentratet af druernes formåen fra Chateau de Brau


105,- kr

antal 

Le Penchant 2010

AOC Faugéres, 14,5 % Domaine Grange d'Ain

Vinen er lavet på Carignandruen, som ellers er udskældt for at give uinteressant bunkevin og denne druesort udskiftes i stor grad i Sydfrankrig til fordel for andre mere moderne druesorter.

Cedric Saur trodser de lærde og har lavet en prægtig vin - kompleks, krydret og koncentreret. Lagret på egefade i 18 måneder. Bør dekanteres 1 time før brug.

 

110,- kr

UDSOLGT

NATURVIN ++-- Côtes du Rhône 2018 Demeter

Endelig en naturvin, som er nem at gå til - vinøs og charmerende. I den sydlige del af Rhône, nær Avignon i Sydfrankrig bliver denne rene, sulfitfrie og biodynamiske vin produceret. Det er en herlig ligefrem vin, fremstillet med naturgær, som udvikler sig godt - fra proppen bliver trukket op til flasken er tømt. Kan sagtens stå over i køleskab 2-3 dage.

Vinen går godt sammen med simreretter, salater, pasta, risotto og grillet kød. Lavet på de klassiske Rhônedruer 50 % Grenache og 50 % Syrah

119,- kr

antal 

Lirac 2014 biodynamisk Rhône

Lunar apoge, Domaine des Carabiniers

AOP Lirac, 13 %

Christian Leperchois som står bag familiefirmaet Domaine des Carabiniers og som først sprang ud som økolog og nu har taget skridtet videre med den biodynamiske produktionsform, siger "I sidste ende kan store vine kun fremstilles i samarbejde med naturen og ikke ved at kæmpe imod den"

Intens aroma med masser af frugt - god lang eftersmag

Har lagringspotentiale og bør derfor dekanteres en time før den nydes

 50 % grenache, 25 % mouvedre, 25 % syrah.


 

129,- kr

antal 

Cabernet Cubin 2011, Castel Peter

Premiumwein Pfalz, 14 %

Dyb, fyldig og kompleks vin med antydning af brombær og svesker og undertone af enebær. Lavt indhold af tannin, men højt indhold af frugtsyre. Lagret på delvis nye egefade.

Super rødvin på sin helt egen facon

Har netop fået tildelt Grosses Gold ved International Bioweinpreis 

100 % Cabernet Cubin

129,- kr

antal 

Moitié vide moitié pleine 2011

Domaine Solence

Har netop modtaget guld på Concours Millesime Bio International

Fyldig og kompleks, rund og aromatisk

AOC Côtes du Ventoux, 14 %
Vinens navn betyder halvtom, halvfuld og hentyder til forskellige livsopfattelser – pessimisten mener flasken er halvtom, optimisten at den er halvfuld. Både vin- og designmæssigt en genistreg. Har som den første Ventouxvin opnået at komme på vinkortet på en 2-stjernet Michelinrestaurant i Paris.

135,- kr

antal 

Jardin Secret 2016 Montirius

Biodynamisk enkeltmarksvin fra legendariske Montirius i Rhônedalen
145,- kr

antal 

Vaqueyras Garrique Montirius 2013

Domaine Montirius

AOC Vaqueyras, 14,5 %
Er flere gange blevet nævnt i det berømte vinmagasin Decanter, bl.a. som værende en af verdens 50 bedste vine til prisen. Duften er meget komplex, laurbær og krydderier, trøfler men også mineralske noter. Smagen er kraftig, har dybde og hænger længe i munden. Bør dekanteres. Holdbar 5 til 7 år. 50 % grenache og 50 % syrah.

155,- kr

UDSOLGT

Gigondas, la Roubine 2017

kraftig og alligevel let, lys og alligevel utrolig fyldig - nok en atypisk Gigondas, som er en af de tunge Rhône cru. Skøn efterårsvin.

Høj kvalitet til prisen

165,- kr

antal 

Smagekasse - franske singledruer

Prøv den unikke PURE-serie af økologiske vine lavet på singledruer - 5 rødvine og 1 hvidvin fra de dygtige vinmagere på Domaine de Brau i Sydvest Frankrig. Her er både herlige kendte druer, som Cabernet Sauvignon og Pinot Noir og spændende druer, man aldrig har hørt om, som Egiodola og Fer Servadou. 

Kassen består af 1 fl Viognier, 1 fl Pinot Noir, 1 fl Egiodola, 1 fl Fer Servadou, 1 fl Cabernet Sauvignon og 1 fl Cabernet Franc

525,- kr

antal 

Til Top ▲